Miercuri, Aprilie 23, 2014
   
TEXT_SIZE

5,2 kilometri de drum judeţean impracticabil în Botoşani VEZI unde

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 

News Potrivit conducerii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri, în momentul de faţă sunt 5,2 kilometri de drum judeţean pe care nu se poate circula. De asemenea, 197 de kilometri de drum judeţean dintr-un total de 653 de kilometri se află în stare mediocră şi rea.

„Domnii consilieri nu ştiu că avem 5,2 kilometri de drum judeţean impracticabil. Este vorba de Baranca-Oroftiana unde sunt cinci kilometri şi 200 de metri avem Bucecea-Hănţeşti. Acolo nici nu mai avem drumul. A căzut, nici nu mai există”, a precizat Romeo Caciuc, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

La ora actuala, pe raza judeţului Botoşani sunt câteva drumuri unde dacă nu se va interveni imediat există riscul ca de anul viitor să nu se mai poată circula.

„Sunt drumuri pe care le vom pierde. Vom ajunge să pune anul viitor autogrederele şi să le aducem de la stadiul de asfalt prost la stadiul de balast. Avem drumul Dorohoi-Şendriceni, Botoşani-Roma până la Dorobanţi, Truşeşti-Albeşti-Todireni-Răuseni. Mai nou avem drumul de la Vorniceni-Corlăteni-Cristineşti pe care îl preluăm. La ultimul calcul făcut, reabilitarea acestor drumuri costă aproximativ 700 de milioane de lei”, a mai precizat directorul DJDP Botoşani.

This content has been locked. You can no longer post any comment.

Who's Online

Avem 1131 vizitatori online

google-site-verification: googlec30e53751bb816a8.html

Anunţ Consiliul Judetean

DJDP Botoşani informează faptul că menţine şi în  luna aprilie restricţiile de circulaţie şi tonaj instituite pe drumurile judeţene în luna martie, astfel:

  • pe DJ 297 din DN 29C localitatea  Blândeşti până în localitatea Todireni restricţie de tonaj de 12 to;
  • la ieşirea din loc. Suliţa, km 11+500 din cauza unor probleme tehnice la pod sunt  restricţii de viteză de 30kmh şi este montat indicator drum îngustat.

ANUNŢ LOCATIVA

SC Locativa SA anunță publicul interesat că efectuează cu personal autorizat următoarele tipuri de lucrări:

  • curățat coșuri fum
  • reparații și construire sobe
  • reparații instalații electrice
  • reparații instalații sanitare

Pentru comenzi și relații sunați la tel 0231.532.273

  • de luni – joi, orele 08.00 – 16.30,
  • vineri , orele 08.00 – 14.00.

Anunt Urban Serv

ANUNTURI BOTOSANI

VIDEONEWS

FOTO NEWS

Curs Valutar